Esiintyjät 21.09.2018

Kirsi Alm-Siira

Juontaja

Kirsi Alm-Siira

Kirsi Alm-Siira on valovoimainen uutisankkuri ja kokenut juontaja.

Hän klaaraa tilaisuudet kuin tilaisuudet ammattitaidolla. Kirsissä yhdistyvät asiallisuus ja rentous valloittavalla tavalla.

Laila Pawlak

SingularityU Nordic

Laila Pawlak

SingularityU Nordicin toimitusjohtaja ja perustajajäsen Laila Pawlak on intohimoinen ihmislähtöisen designin sanansaattaja. Lailan asiantuntemusta ovat erityisesti asiakaskokemus, yrittäjyys sekä innovaatiot. Laila on palkitun innovaatiokeskus DARE2mansionin perustaja. Hän on aktiivinen enkelisijoittaja, hallitusammattilainen ja neuvonantaja.

 • 9.30

  The future of marketing

Perttu Pölönen

Keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä

Perttu Pölönen

Keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä Perttu Pölönen on voittanut Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS) ja valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta, joka sijaitsee NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa. Hän on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja –taiteellisuudesta. Suomen päämedioissa Perttua on kutsuttu superälyköksi, neroksi ja pelottomaksi keksijäksi, joka on osallistunut mm. Nobel-juhliin.

 • 10.10

  Disruptio – älä rakenna olemassa olevan päälle, vaan tee se tarpeettomaksi!

Pasi Vainikka

Toimitusjohtaja, Solar Foods

Pasi Vainikka

Uskomattomalta kuulostava visio: ruokaa ilmasta ja sähköstä. Tämä on Pasi Vainikan johtaman Solar Foodsin näkemys ruokamme tulevaisuudesta. Vainikan johtaman startupin tavoitteena on huipputeknologian luomien mahdollisuuksien innovointi kaupallisiksi kokonaisuuksiksi, jotka ovat ilmastovaikutuksiltaan 10–100 kertaa pienempiä kuin nykyiset tuotteet.

 • 12.50

  Radikaaleista innovaatiosta liiketoimintaa: ruokaa ja bensaa ilmasta

Dyana Najdi

Director Video Solutions, EMEA, Google

Dyana Najdi

Googlen EMEA-alueen Director of Video Solutions Dyana Najdi vastaa tuotekehityksestä, mainos- ja sisältöratkaisuista YouTubeen ja laajennettuun videoverkostoon.

Kymmenenvuotisen Google-uran aikana Najdi on työskennellyt Google Analyticsin, Media Platformin sekä myyntistrategian parissa. Viime vuosina hän on keskittynyt uudistamaan Googlen lähestymistä median hinnoitteluun.

 • 13.35

  Mobile is eating the world and online video is booming through the roof

Diana Van Roest

Director Mobile Northern Europe, Google

Diana Van Roest

Googlen Pohjois-Euroopan Mobile Lead Diana Van Roestin haaveena on, että huippumobiilipalvelut auttavat Googlen asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja julkaisijoita. Hänen tavoitteenaan on saavuttaa globaaleja kilpailuetuja hyödyllisillä mobiilikäyttökokemuksilla käyttäjille.

Seitsemän vuotta Googlella työskennellyt Van Roest johtaa monialaista tiimiä Pohjoismaissa ja Benelux-alueella vauhdittaakseen Googlen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden mobiililiiketoimintaa.

 • 13.35

  Mobile is eating the world and online video is booming through the roof

Antti Järvinen

Country Manager, Google

Antti Järvinen

Yrittäjähenkinen johtaja, jolla on intohimona etsiä ja hyödyntää digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksia. Googlen Antti Järvinen on Suomen digitalisaation kärkinimiä. Googlen Country Managerina Järvisellä on johtava rooli Googlen videoliiketoiminnassa pohjoisen Euroopan markkinoilla.

 • 13.35

  Mobile is eating the world and online video is booming through the roof

Thomas Kolster

Mr. Goodvertising

Thomas Kolster

Mr. Goodvertisingina tunnettu Thomas Kolster on mielipidevaikuttaja, joka liputtaa kestävän liiketoiminnan ja markkinoinnin puolesta. Hänen näkökantansa yritysten kestävän kehityksen ja eettisen liiketoiminnan vaikutuksesta menestykseen ja ympäröivään yhteiskuntaan ovat kirvoittaneet keskustelua ja kannatusta kansainvälisesti. Kolsterin aiheet käsittelevät mainontaa, jolla voidaan rakentaa parempaa tulevaisuutta.

 • 15.15

  Why care is the new currency

Jean David

Author, creativity consultant, revelator of opportunities, marketing guru, Cirque du Soleil

Jean David

Jean Davidia voi hyvällä syyllä kutsua luovaksi guruksi ja innovaatiojohtamisen edelläkävijäksi. Cirque du Soleil on viihdeyritys, ja Davidin johtamismalli mainitaan Sinisen meren strategia -kirjassa tapana johtaa organisaatio pois tiukasti kilpailluilta markkinoilta.

Quel Cirque -kirjan kirjoittanut ja myös vuoden markkinointipersoonaksi valittu Jean David vastasi 15 vuotta Cirque du Soleilin markkinoinnista. Hän oli yksi keskeisistä sirkuksen siniselle merelle johtaneista pioneereista. David puhuu organisaation sisäisen innovaatiokulttuurin johtamisesta sekä luovuuden jalkauttamista koko organisaatioon. Näiden seurauksena syntyy dominoefekti, joka vei myös Cirque du Soleilin täysin uusille markkinoille. Sirkuksen jälkeen David työskenteli Las Vegasissa sijaitsevan WYNN-hotellin johdossa. Sen jälkeen hän oli perustamassa Mumbaihin elämyspuistoa luovuuden ja elämysten ympärille. David pitää luovuutta tulevaisuuden tärkeimpänä kilpailutekijänä.
– Luovuuden täytyy olla organisaation toiminnan keskiössä sen sijaan, että se olisi vain pienen joukon omaisuutta, sanoo David.

 • 10:40

  A CULTURE OF INNOVATION AND CREATIVITY

Jurgis Didžiulis

Social Alchemist, Enlightening Entertainer, Artistic Activist, Creative Campaigner

Jurgis Didžiulis

Muusikko, luennoitstija ja artisti Jurgis Didžiulis yhdistää intohimoaan musiikkiin, puhumiseen ja sosiaalisiin ilmiöihin valaistakseen yksilöitä, yrityksiä ja organisaatioita henkiseen pääomaan ja yhteisten päämäärien aikaansaamiin mahdollisuuksiin.

 • 16.00

  This is connection

Aapo Cederberg

Toimitusjohtaja, Cyberwatch

Aapo Cederberg

Sveitsiläisessä tutkimuslaitoksessa tällä hetkellä vaikuttava Aapo Cederberg on työskennellyt muun muassa Suomen turvallisuuskomitean pääsihteerinä ja ollut luomassa suomalaista kyberturvallisuusstrategiaa. Hän tietää, että kyberturvallisuuden ymmärtäminen on modernin organisaation kilpailutekijä. Cederbergin mukaan Suomessa ei ole vielä tullut esiin merkittäviä kyberhyökkäyksiä ja on vaara, että emme osaa varautua tulevaisuuden uhkakuviin. Tulevaisuudessa menestyvien yritysten tulee nähdä kyberturvallisuus enemmän mahdollisuutena kuin uhkana.

 • 14.10

  Kyberturvallisuuden haasteet markkinoinnille

Tanja Eronen

Deputy Head of Customer Engagement, Nordea

Tanja Eronen

Nordean Sijoitusyksikön johtaja Tanja Eronen tavoittelee inhimillistä digitalisaatiota. Tavoitteena on uudenlainen ja sujuvampi asiakaskokemus, jossa tekoäly ja robotit tekevät kokemuksesta entistä henkilökohtaisemman. Erosen johdolla Suomessa lanseerattiin digitaalinen sijoitusneuvoja, jonka avulla sijoittamisen voi aloittaa muutamassa minuutissa älypuhelimellaan. Seuraavaksi perinteinen ihmisten toteuttama varainhoito integroituu digitaaliseen varainhoitoon.

 • 11.40

  Case: Tekoälyllä sujuvia sijoituskokemuksia

Peter Fredman

Hallituksen puheenjohtaja, Fredman Group

Peter Fredman

Miten Elmukelmusta ja foliosta tunnettu Eskimo muuttui täydellisiä keittiöitä tavoittelevaksi ammattilaisbrändiksi? Fredman Groupin hallituksen puheenjohtaja Peter Fredman korostaa omistajuuden merkitystä yrityksen strategisessa johtamisessa. Kannuksensa IT-alalla hankkineen Fredmanin johdolla otettiin digiharppaus älykeittiöbisnekseen.

 • 12.20

  Rohkean vision merkitys