Ohjelma 21.9.2018

FINLANDIA-TALO, HELSINKI

Linkit esityksiin esitysotsikoista

8.30

ILMOITTAUTUMINEN JA AAMUKAHVI

Piazzalla sinulla on mahdollisuus verkostoitua kollegoiden ja alan johtavien tekijöiden kanssa.

9.15

Finlandia-sali

Mainontapäivän avaus

Kirsi Alm-Siira, uutisankkuri, juontaja

 

 

9.30

The future of marketing

Laila Pawlak, Co-founder and CEO SingularityU Nordic, Singularity University

Pawlak avaa väylän tulevaisuuteen. Hän kertoo, millaiset megatrendit sekä teknologiat määrittävät tulevaisuutta sekä miten asiakaskokemus ja ihmisläheinen design muuttavat markkinoinnin entistä tärkeämmäksi organisaation menestystekijäksi.

10.10

Disruptio – älä rakenna olemassa olevan päälle, vaan tee se tarpeettomaksi!

Perttu Pölönen, keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä

Disruptio on vaihe, joka jokaisen siniselle merelle siirtyvän yrityksen pitää kohdata. Jotta jotakin uutta voi syntyä, pitää pystyä hylkäämään vanha totuttu todellisuus ja luoda jotakin täysin uutta. Pölönen kertoo disruptioon liittyvistä haasteista ja tavoista päästä näiden ohitse.

10.40

A CULTURE OF INNOVATION AND CREATIVITY

Cirque du Soleil, the incredible journey

Jean David, one of the pioneers and builders of the Cirque du Soleil. Author, creativity consultant, revelator of opportunities, marketing guru

Cirque du Soleilin tarina on ainutlaatuinen globaali menestystarina, jonka keskeisinä tekijöinä ovat olleet luovuus ja innovatiivisuus. Sirkuksen perustajajäsen ja keskeinen johtohahmo Jean David kertoo, miten organisaatio voidaan johtaa kohti menestystä sekä paljastaa millaisia innovatiivisia ratkaisuja Cirque du Soleil on tehnyt markkinoinnin, johtamisen, luovuuden, myynnin sekä viennin saralla.

11.30

OHJELMA JATKUU PIAZZAn lavalla

Lounastarjoilut avoinna klo 11.30–13.30

11.40

Piazzan lava

CASE: TEKOÄLYLLÄ SUJUVIA SIJOITUSKOKEMUKSIA

– Miten digitaalinen sijoitusneuvoja integroidaan muuhun liiketoimintaan?
Tanja Eronen, Deputy Head of Customer Engagement, NORDEA

Tekoäly osana asiakasviestintää ja asiakaskokemusta on kehitysaskel, jota kohti yhä useampi yritys on suunnannut. Nordea on Erosen johdolla rakentanut ja lanseerannut digitaalisen sijoitusneuvojan, jonka avulla sijoittamisen voi aloittaa muutamassa minuutissa älypuhelimellaan. Eronen kertoo inhimillistä digitalisaatiosta, siihen liittyvistä mahdollisuuksista, haasteista sekä omista kokemuksistaan matkan varrelta.

12.00

Kumppanit esittäytyvät

Tulevaisuuden yritystapahtuman tulee olla sitouttava, osallistava ja vaikuttava.
Yacine Samb
, Marketing Manager, Google sekä Heidi Peltonen, Marketing Manager, Neste. Keskustelun veturina toimii Mikko Noronen, Factor Nova.

Pecha Kucha: Elämykset ja kokemukset tekevät tapahtumasta vahvan median.
Juho Hiidenmaa
, myyntijohtaja, Bright

 

 

12.20

case: ROHKEAN VISION MERKITYS

Peter Fredman, hallituksen puheenjohtaja, Fredman Group

Miten Elmukelmusta ja foliosta tunnettu Eskimo muuttui täydellisiä ja älykkäitä keittiöitä tavoittelevaksi ammattilaisbrändiksi? Kannuksensa IT-alalla hankkinut Fredman kertoo, miten digiharppaus älykeittiöbisnekseen on tehty ja miten vahva kansainvälinen ammattilaisbrändi on onnistuttu rakentamaan muutamassa vuodessa.

12.40

Kumppanit esittäytyvät

Pecha Kucha:
Opi ennustamaan tekoälyn avulla.

Miten datapohjaisella markkinoinnilla luodaan ostavien asiakkaiden virtaa myynnille.
Matti Aalto-Setälä, varatoimitusjohtaja, ID BBN

Pecha Kucha: Jos lukiolainen voi menestyä, miksi sinä et voisi?
Sebastian Motelay,
Co-Founder ja
Robin Borgström, Co-Founder, PALS

 

 

12.50

Startup case: Solar Foods

– Radikaaleista innovaatioista liiketoimintaa: ruokaa ja bensaa ilmasta
Pasi Vainikka, toimitusjohtaja, Solar Foods

Uskomattomalta kuulostava visio: ruokaa ilmasta ja sähköstä. Vainikka kertoo, miten markkinointi on ollut alusta asti tärkeä osa yrityksen strategiaa sekä millaisin keinoin he ovat markkinoineet tuotettaan ja täysin uutta menetelmäänsä kansainvälisille markkinoille.

13.35

Finlandia-sali:

Mobile is eating the world and online video is booming through the roof

Dyana Najdi, Diana Van Roest, Antti Järvinen, Google

Perinteinen televisiomainonta ei ole enää entisensä ja mobiili on ottanut selkeän roolin asiakkaiden tavoittamisessa. Joka toinen verkko-ostos tehdään mobiililaitteella. Kaikesta menestyvästä markkinoinnista tulee ennen pitkää dataohjautuvaa.

Googlen mobiili- ja videopalveluista vastaavien johtajat Dyana Najdi ja Diana Van Roest sekä Country Manager Antti Järvinen kertovat ajatuksiaan kehittyvästä videomainonnan kentästä ja sen merkityksestä niin brändinrakennuksessa kuin tulospohjaisessa markkinoinnissa.

14.10

Kyberturvallisuuden haasteet markkinoinnille

Aapo Cederberg, toimitusjohtaja, Cyberwatch

Kun puhutaan markkinoinnin tulevaisuudesta, niin ei voida ohittaa kyberturvallisuuden riskejä. Cederberg kertoo esimerkkien kautta millaisia riskejä markkinointi kohtaa jo tänään ja miltä maailma näyttää tulevaisuudessa. Riskejä ei pääse karkuun, mutta Cederberg kertoo, miten niihin voidaan varautua.

14.45

MENNÄÄN TauOLLE

15.15

Finlandia-sali

Why care is the new currency

Thomas Kolster, Mr. Goodvertising

Vastuullisuus on yksi markkinoinnin kuumimmista trendeistä ja vastuuttomasti toimivat yritykset ottavat valtavan riskin oman tulevaisuutensa suhteen. Unileverin sekä muiden isojen brändien kanssa työskentelevä Mr. Goodvertising kertoo yritysesimerkkien kautta, miten mainonnalla voidaan tehdä hyvää sekä miten vastuullisuus on muutakin kuin päälle liimattuja kuvia.

16.00

This is connection

Jurgis Didžiulis, Social Alchemist, Enlightening Entertainer, Artistic Activist, Creative

Tunteet ja tunnetilat ovat ohjanneet päätöksiämme aina ja tulevaisuudessakin tunnetilojen luomisella on tärkeä rooli markkinoinnissa.  Didžiulis vie yleisön tulevaisuuden tunnematkalle yhdistäen teknologiaa, interaktiivisuutta ja musiikkia.

16.30

Vuoden brändinrakentajan palkinNON JAKO

16.45

Kuohuvaa minglausta

Vuoden Brändinrakentaja poksauttaa!